Autoexperten Bilverkstad

Vår bilverkstad i Nyköping servar och reparerar stort sett alla märken och modeller.

  • Fri assistansförsäkring ingår i 1 år/ eller till nästa servicetillfälle vid service hos Autoexperten.
  • Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner vilket inte påverkar nybilsgarantin.
  • Personligt och professionellt bemötande.
  • Korta väntetider
  • Möjlighet till ersättningsbil under dagen.

Vår kompetenta personal tar hand om bilen, oavsett om det gäller reparation, byte av bildelar eller service. Vår bilverkstad har funnits i Nyköping sedan 2010 och vi tar emot både personbilar, lätta transportbilar och husbilar. Du bokar tid genom att maila monteringsservice@telia.com eller ringa oss på 0155-210023. Du hittar vår bilverkstad på Gasverksvägen 13 i Nyköping. Vi välkomnar både privatpersoner och företag till vår verkstad!

Autoexperten Bilverkstad i Nyköping

Serva bilen på vår bilverkstad i Nyköping

Hur ofta bilen ska servas beror på dels på bilmodell men även hur ofta och hur långt du kör. En fingervisning är att service bör utföras ungefär en gång per år. Men om du kör mer än genomsnittet så kan det behöva göras mer frekvent. I bilens instruktionsbok kan du läsa vilket intervall tillverkaren rekommenderar. 

Vad gör man då på en service? Kort och gott så kan man säga att man går igenom hela bilen och ser till att allt fungerar som det ska. Vi gör bland annat en nivåkontroll av vätskor, byter oljefilter, kollar lufttryck i däck, bromsar och går igenom motorn. Ta kontakt med vår bilverkstad i Nyköping så hjälper vi er mer bilen. Kontakta oss →

Kostnadsfri försäkring

Autoexperten Assistans är en kostnadsfri och förmånlig försäkring som ingår varje gång du servar din bil hos oss. Den gäller i 12 månader och förnyas vid varje servicetillfälle. När bilen stannar, ring 0771-61 83 00 så får du den hjälp du behöver. 

Försäkringen lämnar ersättning för hyrbil om fordonet inte kan återställas till körbart skick inom 2 timmar. OBSERVERA dock det totala maxbeloppet per assistanstillfälle är 5000 SEK.

Detta är Godkänd Bilverkstad

Godkänd Bilverkstad kommer säkerställa den kvalitet som bilägaren har rätt att kräva av en fordonsverkstad. Alla personbilsverkstäder inom MRF och SFVF kommer anslutas till Godkänd Bilverkstad. Kvalitetsstandarden bygger på regelbundna kvalitetskontroller som kommer att ske både internt och externt av välkända tredjepartskontrollanter (3PK). Kvalitetsstandarden innebär att verkstadens arbete kontrolleras såväl tekniskt som administrativt. 

Monteringsservice i Nyköping AB - Godkänd bilverkstad

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå